Donor dak

Circulei ziet Nederland als de bron. De bebouwde omgeving is ons magazijn en zit vol bruikbare natuurleien daken en gevels. Heeft u een renovatie-, transformatie- of sloopopgave? Dan willen wij heel graag de demonteerwerkzaamheden voor u uitvoeren en bewijzen dat de vrijkomende dakmaterialen nu al een circulaire waarde vertegenwoordigen.

Circulei sloopt uw dak niet, wij oogsten de leien!

Circulei heeft alle elementen in huis om natuurleien te oogsten. Circulei saneert het bestaande dak en demonteert de leien. Vervolgens worden de leien getest en beoordeelt Circulei de kwaliteit. Hierna worden de natuurleien gesorteerd en op een goede economische en ecologische manier verpakt en getransporteerd en kunnen de natuurleien opnieuw op uw dak of gevel worden toegepast.

  • Persoonsgegevens
  • Dak gegevens
  • Hier kunt u foto's, tekeningen en/of plattegronden uploaden

contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

nieuws & projecten

Wat is Circulaire Economie?

In de circulaire economie zorg je onder meer dat je product zo lang mogelijk meegaat en streef je naar maximalisatie van de herbruikbaarheid van producten, onderdelen en grondstoffen. Zo wordt het afval van product A de grondstof van product B.

lees meer alle items
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×