Over ons

Wij zijn Ricardo Loconte en Ralf Heijthuijzen en samen zijn wij Circulei. Beide hebben wij één grote passie, namelijk dakmaterialen. Ricardo werkt al sinds jaar en dag met gebruikte dakmaterialen. Ralf daarentegen is sinds 2014 werkzaam met natuurleien voor dak en gevel. Met veel plezier en aandacht voor het milieu zijn wij ons gaan toeleggen op de natuurleien die wij oogsten vanuit heel Nederland. Het is een ontdekkingsreis die wij samen aangaan.

De bron van de geoogste leien is voor ons heel belangrijk. Wij zijn open en transparant over de oorsprong van de leien. Onze natuurleien hebben een historische uitstraling en een rijke geschiedenis. De kwaliteit van de leien is net zo belangrijk. Wij garanderen u dat onze geoogste leien hergebruikt kunnen worden op uw dak en/of gevel. Wij vinden ons werk belangrijk, en dat laten wij graag merken.

Ricardo Loconte

Ricardo Loconte

Ralf Heijthuijzen

Ralf Heijthuijzen

Waarom circulair?

De vraag naar grondstoffen neemt wereldwijd sterk toe. Daarom geeft Circulei gebruikte natuurleien een 2e leven. Met als doel om zuiniger en slimmer met grondstoffen om te gaan.

Een leien dak is in Nederland iets uitzonderlijks. Leien liggen dan ook vooral op de historisch belangrijkste gebouwen, zoals kerken en stadhuizen. Opdrachtgevers maakten zeer bewust een keuze voor dit materiaal om hun gebouw een zekere meerwaarde te geven. Die meerwaarde willen wij graag behouden.

Circulair is de toekomst. Samen met u hebben wij een ideaal: zorgen dat de wereld leefbaar blijft voor de toekomst. Circulei gelooft in het circulaire gedachtegoed en in het collectief: alleen ga je sneller, samen kom je verder.

Waarom Circulei?

Circulei heeft alle elementen in huis om natuurleien te oogsten. Circulei saneert het bestaande dak en demonteert de leien. Vervolgens worden de leien getest en beoordeelt Circulei de kwaliteit. Hierna worden de natuurleien gesorteerd en op een goede economische en ecologische manier verpakt en getransporteerd en kunnen de natuurleien opnieuw op uw dak of gevel worden toegepast.

We proberen voor iedere klant een oplossing te vinden die past. Met uw eisen en wensen, en de eventueel bestaande situatie, als uitgangspunt gaan we graag met u aan tafel. Op basis van een gesprek adviseren wij u over de mogelijkheden.

contact

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan telefonisch contact op of stuur ons een bericht.

nieuws & projecten

Wat is Circulaire Economie?

In de circulaire economie zorg je onder meer dat je product zo lang mogelijk meegaat en streef je naar maximalisatie van de herbruikbaarheid van producten, onderdelen en grondstoffen. Zo wordt het afval van product A de grondstof van product B.

lees meer alle items
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×